Q-Line Warm Up

DKK6.799,00

Styrk din hests rygmuskler ved brug af Warm-Up

Varen sendes fragtfrit.

Kategori:

Beskrivelse

Warm-Up er et massagetæppe som bruges til at løsne og styrke hestens rygmuskler. Det er batteristyret og kombinere de bedste egenskaber vi kender fra massageverdenen: Håndmassage, trykmassage og vibrationsmassage. Trykmassagen sikre hestens muskler er forberedt til de vibrationer som kommer efterfølgende. Det er vibrationerne der sikre en rigtig god øgning i blodcirkulationen. Vibrationerne arbejder i dybden, så muskelfibre dannes og styrkes. Frigørelsesfasen bliver derved kortere og rygmusklerne kan begynde at arbejde umiddelbart derefter.

Ved skader og træningspauser en fordel at benytte massagetæppet, da det genopbygger muskler uden stress. Din hest får en blid, men effektivt behandling – de fleste har en mærkbar effektiv inden for den første uge.

Det er vigtigt med afspænding og stimulering af rygmusklerne, for at øge blodgennemstrømmen. Ved at øge blodgennemstrømmen føres der mere ilt til musklerne, og dette hjælper med at fjerne metabolisk affaldsstoffer. Desuden er tilstrækkelig tilførsel af ilt, altafgørende for regenerering af muskelfibre. Du vil overtid mærke en stigning i muskelmasse, hos den lidt muskelfattige hest.

Warm-Up kan benyttes direkte inden og efter ridning, den tørres blot af med en klud ved rengøring. 

Leveres med batteri samt oplader

Farven er rød/sort

Du kan ikke kopiere indhold fra denne side.