Equus Cura Prevent 200g Tilbud så længe lager haves

DKK152,10

PREVENT – Forebygger og hæmmer muk og sur stråle

 

*OBS* Dette produkt sælges til reduceret pris, da emballagen ikke fungerer optimalt. Det kan derfor blive nødvendigt, at du klipper tuden større med en saks, eller skruer låget helt af, for at kunne få produktet ud.

PREVENT er et let pulverprodukt til heste som er egnet til forebyggelse af muk og sur stråle. Produktet har god hæfteevne på fugtige områder, hvilket sikrer at produktet får lov at arbejde i længere tid.

PREVENT har bakteriehæmmende egenskaber og er kraftigt fugtabsorberende, hvilket skaber et miljø hvor bakterier og mider ikke trives.

  • Nemt at påføre
  • Hurtige resultater
  • Effektiv og nænsom
  • 200 g.

PREVENT er et naturligt produkt, uden tilsat kemi.

1 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Sådan gør du

Forebyggelse: Vask ben og hove, så de er fri for mudder og jord. Påfør produktet på særligt udsatte områder omkring koden og i strålen. Det anbefales at de påføres i et godt lag, således man kan se produktet på området. Lad produktet sidde og virke til det selv falder af. Det anbefales at hesten stilles på boks efter påføring og natten over.
Gentag processen 2 gange ugentligt, for at sikre den bedst mulige forebyggelse.

I tilfælde af udbrud af muk eller sur stråle kan produktet med fordel anvendes 1 gang dagligt, indtil den ønskede effekt opnås.

Du kan ikke kopiere indhold fra denne side.