Genoptræning & Wellness

Grundlag for UniqHorse

UniqHorse tilbyder effektive terapibehandlinger til din hest, samt udlejning af udstyr.

UniqHorse blev etableret i 2020 af ambitiøse og erfarne heste-folk, det betyder folkene bag, virkelig brænder for det de laver og det kan man som kunde mærke. Vi sikre os et tæt samarbejde med ejer og/eller dyrlægen så vi kan sikre os et optimalt forløb til din hest. Vi garantere dig for, at din hest er i trygge rammer hos os.

Hos UniqHorse får du personlig og kompetent vejledning 365 dage om året.

Vision

Vi vil være i front når det gælder behandling af din hest, derfor lytter vi både til dig og din hest. Vi går meget op i at levere faglig og kvalificeret dygtighed. Vi er først tilfreds når både du og din dyrlæge er tilfreds!

Kunden i midten

Hos UniqHorse får du kompetent og personlig vejledning 365 dage om året. Du kan som kunde mærke at folkene bag UniqHorse brænder for det de laver, samtidig har UniqHorse et stærkt samarbejde på tværs af faggrupper, for at yde den bedste support til dig som kunde.

Erfaring

Vi har en bred erfaringen indenfor hestesporten, med mere end 20 års erfaring i håndtering, tilridning, uddannelse og avl af heste. Vi er fornyer os ofte med ny viden og uddannelser, for hele tiden at kunne levere den bedste service til dig som kunde.

Du kan ikke kopiere indhold fra denne side.