Line schlünsen er 34 år og ejer hesten Bon blitzlicht. Blitz er en 9 års tysk oldenborg vallak efter Bon Bravour.

Line fortæller følgende  “Jeg har tidligere vundet sølv og bronze til DM på min tidligere hest, som jeg desværre måtte gå af med da tilstanden i min krop ikke kunne klare det længere. Heldigvis blev Blitz min redning og han har taget det hele ret meget med storm. Jeg havde kun haft ham i hænderne i 40 dage, da vi strøg ind på landsholdet, på trin 2 i den danske elitesportsplan for parasport. Grunden til jeg er pararytter er primært min hofter. Med 4 forskellige diagnoser hvoraf hoftedysplasi er den dominerende. Jeg fik desværre en fejloperation, som endte med at sende mig i grad 4, som pararytter. Sidenhen har jeg yderligere fået rygsøjlegigt og 2 diskusprolapser. Jeg har en stor den lammelse i højre side og kan ikke bruge mit højre ben på samme måde som venstre. Ridningen er det som holder min krop stærk til den almindelig hverdag og  ridning er derved hele min passion. – Derfor er det vigtigt at blitz står skarpt. For mig er det vigtigt når vi skal til stævne at jeg kan regne med hans helbred.

Hvorfor et samarbejde?

Line kom til os som alle vores andre kunder, og ønskede et forløb til sin hest som var kendt med en gammel gaffelbåndskade og har i den forbindelse dannet arvæv, hvilket er helt normalt efter skader.

Desværre betød det, at med øget pres hævede hans ben op og til tider kunne den synes en smule halt ved for meget træning, men flere dyrlæger i Danmark, sagde hesten ingenting fejlede. Line valgte at køre til Bargteheide og få den 100% undersøgt, selvom den var undersøgt ved 2 dyrlæger i Danmark.

Konklusionen i Tyskland blev “De sagde det samme som de danske dyrlæger, men kunne godt se at arvævet var et problem. Den kan ikke gå igennem bøjeprøve og bliver for hurtigt generet i benet.”
De anbefalede mig equitron behandling i 8 uger og så kiggede vi på den igen, derfor ringede Line til os, da hun skulle have et 8 ugers forløv til Blitz.
Som altid, fik vi lavet en plan, som passede bedst ind i ejers hverdag – Da det er vigtigt forløbet følges for bedste resultater.
Blitz fik behandling hver 3 dag i knap 6 uger.
Line blev utålmodig også fordi hun måtte ride i perioden og hun følte en betydeligt fremgang i hesten, den havde større gålyst og gik mere “igennem”.
Men er det placebo? Bilder jeg mig det bare ind?
Line besluttede sig derfor at køre til Tyskland, 14 dage før tid.
Dr. Sill undersøger hesten og siger: Værsgo’, en ny hest til dig.
Efter kun 6 ugers behandling :
100% ok scanning
100% ok bøjeprøve
100% ok rideprøve
100% ok mønstring/longe
Equitron behandling havde lige præcis den effekt det skulle have trods arvævet var 2,5 år gammel.
Det er næsten for godt til at være sandt, men den er god nok
Line fortæltter “Jeg er SÅ glad for jeg ringede til Uniqhorse, uden dem stod jeg stadig med samme hest og skulle altid passe på at arvævet ikke blev generet.
Af hjertet tak for den gode behandling, vi fortsætter stadig med at komme hos jer.
Equitron er jo også forebyggende, og så har de mange andre fantastiske behandlingsmuligheder”
Line’s historie og vejen til, der hvor hun gerne vil hen – Den har rørt os, og derfor har vi valgt at hjælpe Line og Blitz med at være fit to compete!
Du kan ikke kopiere indhold fra denne side.