Hos UniqHorse har vi valgt at sammensætte et Team af forskellige ryttere. På siden kan du læse om vores Team Riders.

 

 

 

 

 

Biografi:

Calina Pedersen er vores yngste rytter på holdet. Calina danner par med sin kat. 1. pony Uffe. Uffe er født i 2007 og han er uden stamtavle, men hvad skal man med en stamtavle hvis man danner et godt par? Calina og Uffe har udviklet sig meget sammen igennem deres tid og de træner mod landsstævnerne i Calinas sidste ponyår.

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Min bedste oplevelse var da Uffe og jeg red Sydjyskmesterskab, og jeg i samme weekend fik 10-tal for en øvelse.

Hvad gør du i din daglige træning for at forbedre præstation?

Jeg syntes det er vigtigt man har god tillid til hinanden, så vi kan arbejde sammen om de øvelser man syntes er svære, og sammen rykke os.

Et godt råd til en glad hest?

For at få en glad og tilpas hest varirer jeg min træning mest muligt. Som dressurpony og rytter syntes vi det er meget sjovt at springe engang i mellem, eller tage en tur ud i det fri. Vi rider ofte bomtræning eller træner uden sadel. Jeg vægter meget foldtid, så hestene kan komme ud og bevæge sig.

Hvilke UniqHorse produkt er dit yndlings?

BEMER og Lys-Terapi

Hvorfor?

Jeg kan mærke Lys-Terapi gør Uffe utrolig smidig og blød i halsen, hvor han behandles. Jeg kan tydeligt mærke en forskel efter behandling.

BEMER er med gøre hans krop mere afspændt og smidig, desuden vil jeg gerne forbygge skader og derfor er det her et af mine yndlings produkter.

Biografi:

Mathilde Sandgaard, 23 år gammel og med så stor en passion for heste, at hun har valgt at gøre det til sin leve vej. Mathilde er 5 års beriderelev og er ansat på Dalumgård Rideklub på Fyn. Det er også her at hun har sine egne 3 heste stående, samt en hest hun låner. De tre af hestene er dressurheste som hun til dagligt benytter på konkurrence plan, hvor hun blandt andet har redet PSG. Springhesten har også en god mængde stævner med i bagagen, hvor parret blandet andet har redet MB**.

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Den bedste oplevelse med hestene er helt bestemt min eksamen i 2020, hvor de ydet deres bedste og jeg derfor bestod 4 års eksamen og kunne forsætte videre på min uddannelse. Det bedste resultat er helt bestemt at blive nummer 4 til uofficielt DM for beriderelever i 2020 i spring. Desuden blev vi nummer 6 til DM for hold i 2019 i dressur og det sidste resultat i PSG med knap 67%.

Hvad gør du i din daglige træning for at forbedre præstation?

Jeg fokusere meget på at der er en god balance i min træning, så hestene altid er klar på at yde deres bedste, både til stævne og i det daglige.

Et godt råd til en glad hest?

Jeg tænker meget over at være nærværende med hestene og variere min træning. Det kan være en tur i skoven, longcearbejde, kørelinier og selvfølgelig afveksling i min ridning. Jeg er næsten altid til at finde i skoven, når jeg skridter varm og af, dette gør jeg hele året rundt.

Hvorfor valgte du at blive ambassadør?

Grunden til jeg valgte at blive ambassadør, er fordi jeg syntes Uniqhorse har et godt koncept, samt stor faglighed og forståelse for hesten. For mig er det også vigtigt samtidig at at forbedre og forebygge hestene i de ting som er svært i deres disciplin.

Biografi:

Signe Just Gravesen er 11 år og har siden september 2019 dannet par med hendes KAT 3 dressurpony Groves George of the Jungle.

Han er 9 år gammel og kaldes i daglige tale Geo. I august 2020 red de deres første DM sammen.

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Min største oplevelse indtil nu er DM 2020, hvor Geo og jeg blev nummer 5.

Største mål sammen med Geo?
Mit største mål med Geo er at prøve at blive blandt top 3 til individuel DM.

Godt råd til en glad hest?
Jeg tænker meget over at lave forskellige ting med Geo, så han kan forblive glad. Fx tænker vi meget over at ride på forskellige underlag (grus, jord, græs, asfalt, sand mv). Vi tager ofte en skridt-tur i skoven. Geo er bestemt ikke den fødte springhest, men for at variere vores træning, kan vi også finde på at “lege” med lidt travbomme. Selvom vi ofte er til stævner, øver vi sjældent programmerne hjemme. Vi øver kun dele af programmet eller enkelte øvelser fra programmerne – det tror jeg er med til at holde Geo glad, klar og opmærksom, fordi han så ikke ved, hvad der kommer efter den øvelse, han er ved.

Hvorfor valgte du at blive ambassadør?

Fordi jeg elsker Geo og meget gerne vil passe godt på ham. Uniqhorse har et fantastisk koncept (både stor faglig viden og forståelse for hestene). Jeg ved, at de kan hjælpe mig med at holde Geo “fit for fight”, så han kan forblive glad, sund og rask.

 

 

 

Biografi:

Annika Greve, 27 år og en stor passion for heste hele livet igennem. Annika danner par med dressurhesten Zalegro, en tysk oldenborg vallak fra 2013. Han er efter BH Zack/Romanow og kaldes i daglig tale bare Z.

”Jeg har dannet par med Z siden han var 4 år, og har selv stået for uddannelsen af ham, hvor han i dag er på M-niveau i dressur”

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Z har haft en del småskader og flere bump på vejen, for at komme til det niveau han er på i dag. Den bedste oplevelse er et samarbejde med UniqHorse, hvor Z hver eneste dag virker til at have et overskud i hans egen krop. Det har givet ham en fantastisk evne til at udvikle sig i en positiv retning.

Hvad gør du i din daglige træning for at forbedre præstation?

Jeg sørger for at variere den daglige træning meget, alt fra en hård dressurtræning til bomtræning eller en tur ud i det fri.

Et godt råd til en glad hest?

For mig er en glad hest, en hest som fremstår tilpas både på fold, i stald og under ridning. Jeg sikre mig god foldtid, en tur i det fri og giver hesten lov til at bruge hovedet. Give den mulighed for at, mærke sin egen krop.

Hvilke UniqHorse produkt er dit yndlings?

Muscle Therapy massagedækken.

Hvorfor?

Jeg kan mærke en kæmpe effekt på Z’s krop efter brugen af det.