Hos UniqHorse har vi valgt at sammensætte et Team af forskellige ryttere. På siden kan du læse om vores Team Riders.

Biografi:

Calina Pedersen er vores yngste rytter på holdet. Calina danner par med sin kat. 1. pony Uffe. Uffe er født i 2007 og han er uden stamtavle, men hvad skal man med en stamtavle hvis man danner et godt par? Calina og Uffe har udviklet sig meget sammen igennem deres tid og de træner mod landsstævnerne i Calinas sidste ponyår.

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Min bedste oplevelse var da Uffe og jeg red Sydjyskmesterskab, og jeg i samme weekend fik 10-tal for en øvelse.

Hvad gør du i din daglige træning for at forbedre præstation?

Jeg syntes det er vigtigt man har god tillid til hinanden, så vi kan arbejde sammen om de øvelser man syntes er svære, og sammen rykke os.

Et godt råd til en glad hest?

For at få en glad og tilpas hest varirer jeg min træning mest muligt. Som dressurpony og rytter syntes vi det er meget sjovt at springe engang i mellem, eller tage en tur ud i det fri. Vi rider ofte bomtræning eller træner uden sadel. Jeg vægter meget foldtid, så hestene kan komme ud og bevæge sig.

Hvilke UniqHorse produkt er dit yndlings?

BEMER og Lys-Terapi

Hvorfor?

Jeg kan mærke Lys-Terapi gør Uffe utrolig smidig og blød i halsen, hvor han behandles. Jeg kan tydeligt mærke en forskel efter behandling.

BEMER er med gøre hans krop mere afspændt og smidig, desuden vil jeg gerne forbygge skader og derfor er det her et af mine yndlings produkter.

 

Biografi:

Annika Greve, 27 år og en stor passion for heste hele livet igennem. Annika danner par med dressurhesten Zalegro, en tysk oldenborg vallak fra 2013. Han er efter BH Zack/Romanow og kaldes i daglig tale bare Z.

”Jeg har dannet par med Z siden han var 4 år, og har selv stået for uddannelsen af ham, hvor han i dag er på M-niveau i dressur”

Hvad er din bedste oplevelse/bedste resultat?

Z har haft en del småskader og flere bump på vejen, for at komme til det niveau han er på i dag. Den bedste oplevelse er et samarbejde med UniqHorse, hvor Z hver eneste dag virker til at have et overskud i hans egen krop. Det har givet ham en fantastisk evne til at udvikle sig i en positiv retning.

Hvad gør du i din daglige træning for at forbedre præstation?

Jeg sørger for at variere den daglige træning meget, alt fra en hård dressurtræning til bomtræning eller en tur ud i det fri.

Et godt råd til en glad hest?

For mig er en glad hest, en hest som fremstår tilpas både på fold, i stald og under ridning. Jeg sikre mig god foldtid, en tur i det fri og giver hesten lov til at bruge hovedet. Give den mulighed for at, mærke sin egen krop.

Hvilke UniqHorse produkt er dit yndlings?

Muscle Therapy massagedækken.

Hvorfor?

Jeg kan mærke en kæmpe effekt på Z’s krop efter brugen af det.