Ditte som ejer og driver Stald Byskov v/ Ditte Byskov Hansen fortæller om sin erfaring ved at fodre med Castle Horse Feeds:
“Jeg importerede d. 3. november 2021 Fakur fra Horni fra Belgien. Han er en hingst kåret med 8,31 i 1. klasse, med blandt andet 9 for tölt & vilje og sind. Problemet var bare, at da han blev trukket ud af transporteren, var han muskelfattig, i dårlig huld, og lignede ikke en 1. klasses hingst.”
“For at få ham til at shine og komme i det rigtige huld til bedækningssæsonen, så skulle der gøres noget. Jeg tog derfor fat i Uniqhorse, for at få lavet en foderplan i samarbejde med Uniqhorse og Castle Horse Feeds Danmark”
Fakur's foderplan
Fakur’s foderplan: • 7-8 kg wrap af god kvalitet • 400g Smart Balance • 300g Smart Zero Mash • 200g Smart Linseed • Smart Hooves

 

“Målet med denne foderplan er som sagt, at få ham klar til foråret og bedækningssæsonen.
Om morgenen giver jeg Fakur sin Smart Zero Mash, med en smule ekstra Smart Linseed i. Om aftenen giver jeg så det resterende af foderplanen, som består af Smart Balance, Smart Linseed og Smart Hooves. Derudover er hans wrap blevet fordelt ud, så han har det til rådighed 3 gange dagligt.” 
 

Smart Zero Mash er en lækker kornfri mash, som er baseret på gode fordøjelige fibre. Jeg blander mashen sammen med Smart Linseed, for at give ham en bedre fordøjelse. Dette hjælper ham med at få løftet ham i sin optagelse samt stand.
Smart Linseed er primært brugt for at få tilført nogle proteiner af god kvalitet til ham. Yderligere skal han have noget fedtsyre (energi), uden stivelse og sukker. Smart Linseed skruer jeg op og ned for i forhold til hvor meget energi, han har brug for i forbindelse med træning eller huld.
♥ Smart balance benyttes som basis kraftfoder, da dette produkt ikke indeholder stivelse, og til gengæld er meget høj på sporstofferne og mange andre gode næringsstoffer. Han får en ”stor” portion, for at få fyldt hans depoter op. Smart Balance er også god til at fodre på de heste med et svækket immunforsvar, da den indeholder mange af de gode vitaminer fra B-vitamin-komplekset sammensat med biotin mm.
Da jeg modtog Fakur manglede han energi og gejst, og stod bare og hang. Efter han havde været på denne foderplan en måneds tid begyndte han at vågne op. Han går nu sammen med mine andre unge hingste og leger dagen lang. Allerede nu ser han meget mere tilfreds og sund ud takket være foderplanen jeg modtog i samarbejde med Uniqhorse og Castle Horse Feeds.
♥ Smart Hooves gives som kur, for at sikre han får et boost til både hans pels og give. 
 
Hvis du ønsker at få lagt en skræddersyet foderplan til din hest, så kontakt os. 
Du kan ikke kopiere indhold fra denne side.