Vi tilbyder en række behandlingsformer til din hest, som kan gavne uanset om den står skadet, i genoptræning eller blot trænger til forkælelse.

Vi har udvalgt vores behandlingsformer med omhu, og derfor kender vi viden omkring alle de produkter vi tilbyder. Desuden udvikler vi også vores egne produkter, for altid at være i spidsen med behandling af din hest. – Vores behandlinger tilbydes som Out-House, her kommer vi til det sted hvor du ønsker, men vi tilbyder også alle behandlinger som In-House på vores adresse. For dig betyder det vi kan være meget fleksible i forhold til tiden hvor du ønsker behandling. Vi gør opmærksom på ikke alle behandlinger tilbydes som Out-House, læs mere under hver behandling. 

Du finder vores priser her – Hvis du er i tvivl om hvilken behandling der passer til din hest, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Bemærk ikke alle vores behandlinger må bruges på drægtige hopper! Læs mere under de enkelte behandlinger.

Vi gør opmærksom på at INGEN behandlinger erstatter konsulation ved dyrlægen.

Equitron-Pro

Impulserne sendes gennem vævet og stimulere cellernes helingsproces, så vævet heler op til 650% hurtigere.

Læs mere

Laser

Laser behandling er effektivt til en lang række skader.

Læs mere

BEMER

Bemer er en terapi form, som er rettet mod de mindste blod- og lymfekar i kroppen. Den fysiske påvirkning består i et Hertzsignal.

Læs mere

Solarium

Hos UniqHorse har vi designet vores eget solarium, det har vi fordi vi vil sikre os din hest får den bedste behandling, mens den er i vores hænder.

Læs mere

Vibrationsbånd

Vibrationerne flyder gennem hovene til hele kroppen og udløser en naturlig ubevidst reaktion i musklerne, så de trækker sig sammen og slapper af.

Læs mere

Lysterapi

Lys terapi fungerer ved at forbedre hestens energiproduktion på celleniveau.

Læs mere

Muscle Theraphy

Muscle Theraphy er et fuld kropsmassage system med 16 massagemotorer fordelt på hestens krop.

Læs mere

Termografisk måling

Termografi kan anvendes til at identificere problemer.

Læs mere

KST

For mange spændinger i muskler eller skævheder i skelettet kan forstyrre centralnervesystemet, og det kan gøre hesten meget stresset og utilpas. Få din hest rettet med KST.

Læs mere

Rehab-Days

Unikt samarbejde, for at kunne give din hest de bedste betingelser.

Læs mere

Få de nyeste opdatering ved at følge os på facebook.